De juiste banden voor uw veiligheid

De juiste autobanden zijn zeer belangrijk voor het behoud van uw veiligheid. Een goede autoband van de juiste kwaliteit, biedt u als Toyota-bestuurder iets heel anders dan een goedkopere variant. Zo’n lagere prijs lijkt voordelig, maar zeg nu zelf: besparen op veiligheid is onverstandig.

De banden onder uw Toyota zijn de garantie voor uw veiligheid. En voor uw veiligheid maken wij ons hard, bij Toyota Zonneveld Almere. Wist u dat het aanrakingsoppervlak tussen een autoband en het wegdek is niet groter dan een mensenhand? Die vier banden dragen niet alleen het gewicht van de auto en de inzittenden, maar brengen ook alle krachten over. Optrekken, remmen, dwarskrachten in bochten… en dat onder alle omstandigheden en op elk wegdek.

Kilometers kwaliteit
Uw Toyota wordt door de fabriek afgeleverd op banden van dezelfde kwaliteit als de auto zelf. Wanneer de banden van uw Toyota na vele kilometers moeten worden vervangen, kiest u dus voor dezelfde kwaliteit. Als Toyotadealer in Almere leveren wij niet alleen kwalitatief hoogwaardige banden, maar geeft ons team u ook raad bij specifieke vragen. Zo adviseert Toyota Zonneveld Almere u graag over winterbanden. Bij temperaturen onder 7°C geven winterbanden namelijk meer grip dan normale banden, met name op nat wegdek. In onze natte Nederlandse winters zijn winterbanden ideaal.

Meer weten?
Toyota Zonneveld Almere heeft een zeer uitgebreid assortiment banden voor uw Toyota. Wilt u meer weten over winterbanden? Wilt u uw zomerbanden laten opslaan en winterbanden door de monteurs van Toyota Zonneveld Almere erop laten zetten? Twijfelt u nog over een type autoband? Vul dan ons contactformulier in of bel 036 534 36 66. Of kom gerust langs! Wij helpen u graag op weg!

Deel deze pagina