BEL 036 534 36 66

Mijn beleving - Denise EggelsNotaris Denise Eggels is al jaren klant bij Toyota Zonneveld Almere. Haar beleving van Toyota Zonneveld Almere leest u hier.

“Veilig en vrij”

“Ik wil een auto die het altijd doet. Voor mijn werk en ook privé maak ik de nodige kilometers. Dan wil ik kunnen terugvallen op een betrouwbare auto, die er bovendien netjes uitziet én praktisch is. Onze Toyota Avensis voldoet aan al die punten en méér… Toyota geeft mij het gevoel van veiligheid en vrijheid. Representatief voor de zaak, handig zodra wij met onze kinderen en de hond naar familie in Maastricht rijden.”

“We kennen Zonneveld Almere al vanaf het prille begin. Onze notariële carrière begonnen wij 25 jaar geleden in Almere en een auto hadden we hard nodig. Ik meen dat het de derde auto was die Toyota Zonneveld in hun vestigingsjaar, in 1989, aan ons verkocht; een zwarte metallic Starlet…” “Voor regelmatig onderhoud brachten wij hem naar de werkplaats. Ik kan me niet herinneren dat we ooit problemen hebben gehad met die Starlet. En nu met onze Avensis zijn we dag-in-dag-uit heel tevreden. We vertrouwen de monteurs van Zonneveld Almere; ze leggen duidelijk uit als er iets vervangen dient te worden en zeggen wat de kosten zijn.”

“Onze Toyota Avensis is een automaat en rijdt heerlijk… dat mechanisme van Toyota is zó stil; ik merk niets van het schakelen. Die rust, dat gevoel van veiligheid en vrijheid, dáár geniet ik van…”

terug naar pagina

deel deze pagina