BEL 036 534 36 66

Mijn beleving - Jan GrootAlmeerder Jan Groot is al jaren klant bij Toyota Zonneveld Almere. Zijn beleving van Toyota Zonneveld Almere leest u hier.

“Autofluisteraar…”

“Elke vrijdag was ik mijn Yaris Yorin. En om de zoveel tijd rij ik daarna door naar Toyota Zonneveld om mijn bandenspanning en oliepeil te laten controleren. Terwijl ‘mijn’ vaste monteur Frank van Elst mijn auto nakijkt, krijg een heerlijk kopje koffie.”

“Die Yaris Yorin is een collectors item; ik luister graag naar muziek op de cd-speler. Tripjes naar Duitsland of België maak ik met plezier; bergen en dalen zijn geen enkel probleem. Het rijdt altijd ontspannen, rustig, dat is een fijn gevoel. Mijn Yaris is handzaam, goedkoop in het gebruik en rijdt 1 op 19 op de grote weg, bij lange afstanden. Parkeren gaat altijd heel makkelijk.”

“Ik rijd al meer dan 12 jaar in deze Yaris Yorin. Zelden is er iets aan de hand, en ook na al die jaren verleent Toyota Zonneveld een perfecte service. En de ontvangst door Edwin de Vreede bij de receptie is altijd allervriendelijkst. Elke week verzorg ik ‘m tot in de puntjes, dat verdient hij. Anderen zeggen wel eens dat ik mijn Yaris te veel vertroetel… Ach, ik noem mezelf liever een autofluisteraar.”

terug naar pagina

deel deze pagina